Rendelések

A vérvétel mindennap 7.00-08.30 óráig történik, a nem előjegyzett betegek részére, limitált sorszámhívás alapján.
Az előjegyzett betegek vérvétele 8.30-9.30-ig történik.
Amennyiben a napi limit keretében nem tud sorszámot húzni, lehetőség van előjegyzést kérni a betegfelvételi pultnál.
A laboratóriumi előjegyzés kérésére mindennap 7.00-15.00 óráig van lehetőség a betegfelvételi pultban személyesen vagy a 52/560-130 telefonszám 299 melléken.
Az előjegyzésnél kötelezően megadandó adatok:
- név
- születési adatok
- TAJ szám
- naplószám (a beutalón a betegadatok között található 9 jegyű számsor)

A tervezhető laboratóriumi vizsgálatok (pl: terheléses cukor) esetén a beteg az előjegyzést továbbra is a laboratóriumban veheti igénybe.
Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.05.01-től a COVID világjárvány kapcsán előírt maszkviselési kötelezettség megszűnését írta elő az illetékes járványügyi hatóság, azzal, hogy az egészségügyi intézmény saját hatáskörben dönt a részletszabályozásról.
Tisztelettel kérjük, hogy rendelőnkben továbbra is tartsák be, hogy légúti fertőzéses megbetegedés tünetei esetén először telefonon kérjenek tanácsot, illetve vizsgálatra a megadott légúti betegvizsgálati sávban jelentkezzenek rendelőnkben a többi beteg és a rendelő dolgozóinak egészsége érdekében, valamint maszkot mindenképpen hozzanak magukkal. A maszk levételét kérjük csak orvos, vagy szakdolgozó munkatársak kérésére vegyék le a szükséges fizikális vizsgálat idejére.

Megértésüket köszönjük!
KEDVES BETEGEINK!

1. Kérjük önöket, hogy bármely, potenciálisan FERTŐZŐ BETEGSÉG tünete esetén előzetesen telefonon, Erodium rendszerünkön vagy emailben kérjenek tanácsot, mielőtt személyesen jelentkeznek a rendelőben. Tünetek: orrfolyás, köhögés, láz, levertség és izomfájdalom, hányinger-hányás, hasmenés, szag- ízvesztés. Az idős vagy alapbetegségük folytán sérült immunrendszerű betegeket NE veszélyeztessük, figyeljünk egymásra!

2. Péntekenként kijelölt sávban
a KISMAMÁK és a kifejezetten egészségügyi szűrővizsgálatra jelentkezőket várjuk. A háziorvosi/belgyógyászati/EKG/rizikóbesorolási vizsgálat történik, időpontot erre az időszakra elsősorban számukra biztosítunk! Kérjük a kismamákat, hogy csak a nőgyógyászati alacsony/magas rizikóbesorolásuk birtokában jelentkezzenek be!

3. A telefonvonalaink rendkívül leterheltek, emiatt türelmüket kérjük, és emiatt is javasoljuk az elektronikus bejelentkezési lehetőségeket, ahol továbbra is igényelhetik állandó gyógyszereik elektronikus felírását is.

SÜRGŐS SZÜKSÉG-/AKUT ÉLETVESZÉLY ESETÉN TERMÉSZETESEN TOVÁBBRA IS A 104 VAGY A 112 HÍVANDÓ!
AZ ÜGYELET HÉTKÖZNAP 16-22 ÓRÁIG, HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON 08-14 ÓRÁIG ÁLL A LAKOSSÁG RENDELKEZÉSÉRE ÉS A 1830-AS HÍVÓSZÁMON HÍVHATÓ!
EZ AZ ÖN HIRDETÉSÉNEK A HELYE, HIRDETÉSI IGÉNYÉT JELEZZE NEKÜNK!
Kedves Pácienseink!

Időpontfoglalás rendelőnkbe a sürgős esetek kivételével továbbra is ajánlott! Ambuláns ellátásra jelentkező betegek érkezési sorrendben kerülnek behívásra, sürgős szükség esetét kivéve. Az időpontos betegeket soronkívül szólítjuk be, megértésüket köszönjük!

Az Erodium Rendszer adatainak felhasználásával örömmel közöljük kedves pacienseinkkel, hogy a rendszer behívási adatai azt mutatják, hogy egy magyarországi (házi)orvosi rendelőben
- előzetes időpontfoglalás nélkül az átlagos várakozási idő 33 perc (n= 286.830 fő)
- foglalt időpontra érkezők átlagos várakozási ideje 18 perc (n= 59.326 fő)
Rendszerünk használatával Önnek nem jelent problémát az előzetes időpontfoglalás, hiszen ezt megtehetik
-a várótermi terminálon keresztül
-egyedi honlapunkon keresztül
-az Erodium központi honlapon keresztül, és
-a rendelői telefonról is!

A járványhelyzet várható enyhülésével is fenntartjuk az időpontfoglalás lehetőségét, hiszen szeretnénk a várótermi zsúfoltságot tovább csökkenteni, nyugodtabbá, szabályozottabbá, kulturáltabbá tenni várótermünket - kérjük, használja ki rendszeresen az Erodium Orvosi Betegirányító Rendszer minden előnyét és ajánlja ezt bejelentkező kártyával még nem rendelkező betegtársainak is!
Tisztelt Pácienseink!

A prevenció (a betegségek megelőzése) fontos, a várható életkort, életminőséget nagyban befolyásolja. Sajnos minden betegséget így sem tudunk sokesetben elkerülni, de számos esetben időben felismerésre kerülhetnek olyan szív- érrendszeri, daganatos betegségek, egyéb életminőséget jelentősen befolyásoló kórállapotok, amelyek esetében jelentősen nőhet a túlélés, az eredményes kezelés következtében jelentősen javulhat az életminőség.

"MENEDZSERSZŰRÉS" a praxisbetegeink számára ingyen elérhető. Rendelőnkben általános állapotfelmérést nyújtunk, dedikált időben, és a népegészségügyi szempontból fontos megelőzési lehetőségekkel kapcsolatban végzünk orvosi szűrést és tanácsadást. Az életkorhoz kötött, családi és egyéni kórelőzményi adatokat tekintjük át. EKG vizsgálatot végzünk, javasolt laborvizsgálatokat indikálunk, és ha a vizsgálat eredményeképpen felmerül egyéb képalkotó és más szükséges konzíliumok igénybevétele, akkor megjavasoljuk és beutalóval látjuk el betegeinket. A kontoll során a leleteket értékeljük, megbeszéljük a szükséges teendőket, feladatokat.
Éljen a felkínált ingyenes lehetőséggel. Foglaljon időpontot!
Az EESZT mobiltelefonra való alkalmazása az EgészségAblak nevet kapta.

Mostantól már az egészségügyi dokumentumok is hozzáférhetőek, tehát bármilyen kezelés lelete, vérvizsgálat, valamint laborvizsgálat eredménye már egy gombnyomással elérhető. Az applikációból letöltött dokumentumokat offline módban is meg lehet tekinteni.

Keresse okostelefonján az EgészségAblak alkalmazást, melyet ügyfélkapus kódjával tud megnyitni.

Részletesebb infó:
http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/uj_funkcioval_bovult_az_egeszsegablak_alkalmazas?utm_source=newsletter&utm_medium=medicalonline_orvosi_hirlevel&utm_campaign=33715

https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/07/mat-tobb-mint-ketmillioan-toltottek-le-az-egeszsegablak-alkalmazast-amin-keresztul-mobilon-is-megnezhetok-az-orvosi-leletek-retvari-bence-orvos-egeszsegugy-recept
Megváltozik a debreceni szakrendelésekre az időpontkérés folyamata. A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Betegirányító Központjának telefonszáma 06 52 52 52 52, email címe pedig a bik@med.unideb.hu. A hívásokat és az elektronikus leveleket munkanapokon reggel 7-től este 7 óráig fogadják a diszpécserek. A szakrendelésekre történő előjegyzés, az időpontok módosítása, lemondása mellett, a fekvőbeteg-ellátó osztályokat is az új központi számon keresztül hívhatják a betegek, illetve hozzátartozók. A Klinikai Központ korábbi telefonszámai egy ideig még elérhetőek lesznek, azonban a hívás folyamata már az új rendszer szerint történik.
IX. sz. felnőtt háziorvosi körzethez tartozó utcák

Apponyi Albert utca

Balassi Bálint utca

Bartók Béla utca

Bánság tér

Bíró Lajos utca

Bolyai János utca

Esze Tamás utca

Görgey Artúr utca

Ifj. Major Gyula utca

Juhász Gyula utca

Kampler Kálmán utca

Kandó Kálmán utca

Katona József utca

Kertész László utca

Kisböszörmény utca

Kodály Zoltán utca

Korányi Frigyes utca

Kövér György utca

Külső-Debreceni utca

Liszt Ferenc utca

Losonczy István utca

Martinovics Ignác utca

Mészáros Lőrinc utca

Móricz Zsigmond utca

Oláh Ferenc utca

Salgótarján utca

Tóth Árpád utca

Vajda János utca

Veress Géza utca

Tanya (916/1, 916, 930/1, 915/2, 858/A)

Természetesen a területünkön kívülről is fogadunk pácienseket egyéni megbeszélés szerint. Köszönjük a bizalmukat .

A rendelő dolgozói
Ha öngyilkossági gondolatai vannak Önnek vagy valakinek a környezetében, forduljon segítségért!

Hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Segítséget talál, akkor is, amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

https://ongyilkossagmegelozes.hu/
A Páciens app gyógyszerkeresője számos paraméter szerint szűrhető. A készítmények közül listázható vény nélküli, vényre adható, szakorvosi javaslatra írható. Kiválaszthatók felíráskor feltüntethető jogcímek, pl. EÜ kiemelt, közgyógy stb. Ezen kívül név és hatóanyag szerint is kereshetők készítmények, melyek adatlappal és leírással is megjeleníthetők

https://www.youtube.com/watch?v=9dMWdp9biOc
https://facebook.com/events/s/pszichodrama-csoport-stressz-h/2172402159613614/

Pácienseknek pszichodráma lehetőség!
A DermaSoul egy szakmailag elismert terapeutákból álló egyesület, évek óta dolgoznak testi tünetekben manifesztálódó lelki problémákkal (elsősorban ekcémás betegekkel). Ebbe a csopotba most nem csak ekcémásokat várnak, hanem bármilyen, stressz hatására felerősödő testi tünettel lehet náluk jelentkezni.
Kedves Betegeink!

Folyamatosan lehet jelentkezni covid-19 elleni védőoltásra. 2.3. illetve 4. körös oltásokat tudunk biztosítani. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy miután egy ampullában 6 páciensre elegendő oltóanyag található, csak megfelelő számú jelentkező esetén tudunk ampullát bontani.
Jelentkezni oltásra a következő elérhetőségeken lehet:
www.erodium.hu
hamorine.ke@gmail.com
tel: 0630/390-25-43
Az oltópontokon továbbra is rendelkezésre áll az oltóanyag, az oltás időpont foglalás nélkül igénybevehető.
Vérnyomás napló applikáció!

https://www.habita.hu/
Számtalan olyan technika létezik a stressz kezelésére, amelyeket a mindennapokban is gyakorolhatunk. Ezekkel a módszerekkel felvértezve, sokkal hatékonyabban szállhatunk szembe a stresszel:


1. Gazdálkodjunk az idővel!
A stressz egyik kiváltó tényezője az idő, pontosabban a határidők okozta nyomás, amivel nap mint nap szembesülünk. Annak ellenére, hogy a legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy az idő adta korlátok a munkahelyi negatív érzéseink legfőbb okai, csak kevesen kezeljük tudatosan.


2. Írjunk listákat!
A „to do list” feladatok és határidők gyűjteménye, van, akinél egy precízen vezetett lista, van, akinél papírfecnik sorozata. Az, hogy ki és milyen formában használja abszolút egyénfüggő, a kezelésének és vezetésének célja viszont a stressz csökkentése, hiszen ennek köszönhetően napjainkat pontosabban meg tudjuk tervezni, időnkkel okosabban tudunk bánni.

3. Relaxáljunk!
Számtalan meditációs gyakorlat, relaxációs technika létezik, amely valóban hatékonyan segít a kikapcsolódásban.


4. Mozogjuk ki magunkból a feszültséget!
A sport az egyik legtermészetesebb módja a feszültség levezetésének. Azon kívül, hogy a mozgás az egész testre pozitív hatással van, számos összefüggés bizonyítja a stresszcsökkentő hatását is. A feszültség és a stressz ellen éppen a mozgás a legjobb gyógyszer, legyen szó aerobikról vagy súlyzós edzésről, a stresszoldó hatás biztosított. Ha a testmozgást meditációval is ötvözzük, az eredmény még sokkal hatásosabb lesz.

Ahhoz, hogy a stressz szerepét a különféle testi tünetekkel kapcsolatban azonosítsuk, mindenképpen szakszerű kivizsgálásra és kezelésre van szükség. Erre pszichoszomatikus szemléletű orvosi és pszichoterápiás szakrendelésen van lehetőség. Ez azért is fontos, mert örökletes és alkati tényezők szerint más és más területeken alakulhat ki a terheléssel szembeni sérülékenység.
Kedves Betegeink!

A laboratórium szakrendelés tájékoztatása alapján a vizsgálati
eredmények kiadása az alábbiak szerint történik:

Hétfőtől csütörtökig : 10 órakor és 13 órakor
Pénteken : 10 órakor és 12 órakor
A vizsgálati eredmények az EESZT Portálon keresztül is megtekinthetőek.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az elektronikus felhőben megjelenő eredményről mindenképpen érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy az orvosi értékelés megtörténhessen. Ennek hiányában nincs információnk arról, nincs lehetőségünk annak követésére, hogy melyik páciensünk lelete készült el, az értékelés kezdeményezése minden esetben a páciens feladata és felelőssége!
Higiéniás ajánlások
1. Mosson kezet meleg vízzel, szappannal alaposan és
gyakran!
2. Alkalmazzon kézfertőtlenítőt!
3. Korlátozza a kontaktussal járó üdvözlési formákat
(kézfogás, puszi, stb.)!
4. Ne dörzsölje a szemeit, ne nyúljon az arcához!
5. Használjon papírzsebkendőt, ha köhög vagy tüsszent!
Alkalmazza a köhögési higiénés szabályokat, használt
zsebkendőt dobja a hulladékgyűjtőbe!
6. Fertőtlenítse a gyakran használt tárgyakat, felületeket
(számítógép billentyűzet, kilincsek, stb.)!
7. Szellőztessen minél gyakrabban!
8. Lehetőség szerint kerülje a tömeget közlekedése során és
szabadidejében!
TUDNIVALÓK
A SÚLYOS FOGYATÉKOSSÁGOT OKOZÓ
BETEGSÉGEK ADÓKEDVEZMÉNYÉNEK
IGAZOLÁSÁRÓL

- a vonatkozó kormányrendelet szerint a kedvezményre feljogosító igazolást csak szakambulancia vagy kórház szakorvosa állíthatja ki ideiglenesen fennálló betegség esetén pl. onkológai gondozás alatt álló daganatos betegség

- véglegesen fennálló, nem gyógyítható betegség esetén a szakambulancia vagy a kórház szakorvos, valamint a szakorvos írásos
véleménye alapján a páciens választott háziorvosa is kiállíthatja az adókedvezményhez szükséges igazolást
- az adókedvezmény igénybevételéhez nem szükséges fenti igazolás annak, akinél a fogyatékossági támogatásra való jogosultság határozatban megállapításra került (ez önmagában igazolásnak minősül)

Tehát fentiek alapján csak abban az esetben jelentkezzenek a háziorvosi rendelőnkben, az adókedvezmény igazolására, ha
- rendelkeznek a szakambulancia vagy a kórház szakorvosa által igazolt, kedvezményre jogosító betegséggel
- a szakambulancia vagy a kórház szakorvosa írásban igazolta a rendelet által megkövetelt diagnózist és annak kritériumait (súlyosság, veleszületett betegség stb.)
- a szakambulancia vagy a kórház szakorvosa igazolta, hogy adott betegség, és annak súlyossága végleges, nem gyógyítható
- Amennyiben még nem rendelkeznek ilyen szakorvosi véleménnyel, az igazolás beszerzése érdekében a
szakambulancia beutaló nélkül felkereshető!

Kedves Betegeink!

Összefoglalásképpen, tehát tájékoztatjuk Önöket, hogy súlyos fogyatékosságról igazolást abban az esetben van módunk háziorvosi rendelőben kiállítani adókedvezményhez, ha szerepel az illetékes szakambulancia ambuláns lapján, hogy végleges az állapot, az időpont, hogy mikor került diagnosztizálásra az adott betegség, a jogosultságot meghatározó diagnózis (BNO kód) és szükség esetén, a jogszabályban meghatározott súlyossága a betegségnek megfelelően fel van tüntetve. Ideiglenes állapot esetén a szakambulanciák adnak igazolást jogosultság esetén az adókedvezmény igénybevételéhez.
A szakambulanciák végleges állapot esetén is jogosultak az igazolás kiadására.

A háziorvosi szakvélemény kiállítása díjköteles.
Életmódi tanácsok!

- Válasszuk italunknak a vizet!!
• Együnk úgy, mint a franciák – halat, tenger gyümölcseit, sajtot, sok zöldséget, gyümölcsöt és kisebb
adagokat!
• Hagyjuk abba az evést mielőtt jóllaknánk!
• Ne együnk olyasmit, amit a dédszüleink nem tartottak volna ételnek!
• Főleg növényi ételt együnk!
• Ne együnk olyat, amit reklámoznak a TV-ben!
• Együnk sok színes – valódi színes zöldséget, gyümölcsöt frissen!
• Sószegény, kevés feldolgozott cukros ételt fogyasszunk és fehér liszt is kevesebb legyen!
• Ne együnk olyat, ami sokáig eláll, inkább olyat, ami gyorsan romlik!
• Sokat kell mozogni! Heti 3-5 alkalommal 30-60 perc közepesen intenzív vagy intenzív testmozgást
végezzünk legalább, legyünk rendesen leizzadva!
• Valódi ételt együnk - gabona, gyümölcs, zöldség, kevés hús, kevesebb zsír (de ne zsír nélkül)
• Ne együnk hidrogénezett növényi zsírt! (Margarint ne együnk!)
• Együnk olyat, amit emberek főztek, és ne olyat, ami gyárban készült!
• Húst inkább csak különleges alkalmakkor együnk!
Tisztelt Betegek!
AZ ESZV BELGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS:

Tájékoztatom Önöket, hogy páros héten péntekenként, (kivéve szabadság és ünnepnapok), délután 13 – 15 óráig Tb. finanszírozott belgyógyászati szakrendelésen várom kedves betegeimet időpont egyeztetéssel. A rendelés helye:
Hajdúböszörmény, Rendelőintézet, Kálvin tér 7-9. II. emelet belgyógyászati szakrendelés

Bejelentkezés: központi tel: 52/560-130, vagy a háziorvosi rendelő elérhetőségeinken

Szakorvosi javaslatok, műtét előtti belgyógyászati véleményezés, kismamák belgyógyászati vizsgálata, EKG, szakrendelésről indikálható belgyógyászati labor- és képalkotó (Doppler, CT, MR) vizsgálatok, emelt támogatású gyógyszerjavaslatok és gondozás

Érdeklődési kör: általános belgyógyászati diagnosztika, véralvadási zavarok, infertilitás és spontán magzati veszteség belgyógyászati háttere, cukorbetegség, bőrtünetek belszervi okai, ritka betegségek

Dr. Hámoriné Dr. Kovács Erzsébet, belgyógyászat,
háziorvostan és foglalkozás-egészségügyi szakorvos
Debreceni Egyetem Klinika Központ ONKOLÓGIAI KLINIKA


Jelenlegi befogadási rend:

Új beteg első jelentkezése a DE KK Klinikai Onkológiai Osztály Betegfelvételi Irodájában minden nap 9-11 óra között.
Előzetes időpont egyeztetés a 06-52-255-260, 06-51-411-717/54260 telefonszámok valamelyikén.

A kemoterápiás kezelések és kontroll vizsgálatok előjegyzés alapján történnek. Amennyiben a beteg nem rendelkezik időponttal, a(06-52) 255-260 telefonszámon kérhet,13-15 óra között.

Az előjegyzett kemoterápiára érkező betegeket kérik, hogy legkésőbb 11:00 óráig érkezzenek meg a szűkséges friss (3 munkanapnál nem régebbi) labor leletekkel.

Kontroll vizsgálat előzetes egyeztetés alapján történik, a kemoterápiás kezelésre érkezett betegek ellátását követően. Bejelentkezés: 10:00-12:00 óra között.
Megbízható internetes információs oldalak betegek részére

http://www.informed.hu (egészségügyi cikkek)
http://webbeteg.hu (betegségek)
http://www.hazipatika.com (gyógyszerek)
http://www.diagnozis.hu/betegtajekoztatok_szakterulet_szerint (általános betegtájékoztatás)
http://www.betegtajekoztatas.info (általános betegtájékoztatás)
http://www.medicalonline.hu/rovat/betegtajekoztato (általános betegtájékoztatás)
http://www.merevedesizavar.hu (férfiegészség)
.http://www.kodpiszkalo.blog.hu (gyógynövények, és egészségügyi tévhitek)
.Diabeteszinfo.hu (cukorbetegség)
.https://tajekozottbeteg.eu/ (általános betegtájékoztatás)

Betegszervezetek elérhetőségei
http://www.patikamagazin.hu/betegszervezetek/szervezet/osszes
http://www.bemosz.hu (Betegszervezetek Országos Szövetsége)
.http://www.rirosz.hu (Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége)
Szakmailag hiteles weboldal cukorbetegek
számára!

Orvosok által lektorált,folyamatosan
frissülő tartalom, interaktív, játékos
funkciók, képes illusztrációk,
letölthető segédanyagok

Diabeteszinfo.hu partner az életmódváltásban
Dohányzásról való leszokás segítése

ingyenesen hívható telefonszám: 0680/442-044
Adatkezelési tájékoztató

Prevent Medical Bt.

I. Tájékoztatás módja
1. Jelen tájékoztató (továbbiakban: Adatkezelési Tájékoztató) a Prevent Medical Egészségügyi Szolgáltató Bt. egészségügyi, betegellátást nyújtó főtevékenysége során, valamint üzletszerzési illetve marketing célú megkeresések (továbbiakban külön-külön: Szolgáltatás, együttesen: Szolgáltatások) során felmerülő személyes adatkezelésre vonatkozik. Jelen tájékoztató irányadó minden olyan további esetben, szolgáltatás vonatkozásában, amelyre a Prevent Medical Bt. jelen tájékoztató alkalmazását írja elő. Az Adatkezelési Tájékoztató a Prevent Medical Bt. által követett adatkezelési elveket és gyakorlatot, a Prevent Medical Bt. által kezelt személyes adatok típuskörét, az adatkezelés célját, valamint az érintettek jogai gyakorlásának lehetőségeit rögzíti.
2. Az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat a Prevent Medical Bt. jogosult a páciensek, szerződött cégek, gyógyszerképviselők, egyéb partnerek (továbbiakban Partnerek) tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések az Adatkezelési Tájékoztatóban rögzítettek alapján válnak hatályossá az adott Partnerrel szemben, amely rendelkezések a Szolgáltatás közzétételt követő első használata alkalmával válnak hatályossá. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését.

II. Adatkezelés elvei
1. A Prevent Medical Bt. a rögzített személyes adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályokkal az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel –, az adatvédelemre vonatkozó nemzetközi egyezményekkel, uniós jogi aktusokkal, valamint a reklámszabályozással és egyéb jogszabályokkal összhangban kezeli.
2. Az Adatkezelési Tájékoztatóban használt kifejezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmező rendelkezései között meghatározott fogalmak szerint kell értelmezni.

2.1. Az adatkezelő:
Prevent Medical Bt.
Telephely: 4220. Hajdúböszörmény, Balassi B. u. 17.
cégjegyzékszám:09-06-014928
E-mail: hamorine.ke@gmail.com
2.2. A kezelt adatok köre:
A Prevent Medical Bt által kezelt adatok körébe az alábbi adatok tartoznak:
- családi és utónév
- email cím
- születési hely, dátum
- lakcím
- telefonszám
- TAJ szám
- egészségügyi adatok
A nyilvántartott adatokról a Partner kérésére az alább részletezett módon betekintést biztosít a Prevent Medical Bt.
III. Adatkezelés célja
1. A Prevent Medical Bt. adatkezelésének célja a Szolgáltatás(ok) nyújtása. A Szolgáltatás nyújtása körében cél:

a) a Partnerek azonosítása, a többi Partnertől való megkülönböztetése, a Partnerrel való kapcsolattartás, illetéktelenek személyes adatokhoz való hozzáférésének megakadályozása; b) reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés, szolgáltatások promotálása
c) beteg elégedettségi felmérésre szolgáló adatbázis felépítése;
d) a jogszabályok által elrendelt adatkezelések és adatszolgáltatások teljesíthetősége a
IV. Adatkezelés jogalapja
1. A személyes adatok a Prevent Medical Bt. általi felvétele és kezelése a Szolgáltatást igénybe vevő Partner önkéntes hozzájárulásán alapul alapesetben a Partner által személyes adatfelvétel által, vagy a Szolgáltató honlapján keresztül. A Partner a hozzájárulást az adott Szolgáltatás igénybevételére (személyes megjelenése által a Szolgáltatás igénylése során vagy a céges weboldal(ak) megnyitása, hírlevélre való feliratkozással), használatának kezdeményezésével, használatával adja meg.
2. A 14. életévét be nem töltött kiskorú és az egyébként cselekvőképtelen Partner nevében a törvényes képviselő adhat hozzájárulást. A 14. életévet betöltött, de 16. életévét még be nem töltött kiskorú, valamint az egyébként korlátozottan cselekvőképes Partner a törvényes képviselőjének beleegyezésével vagy utólagos jóváhagyásával adhat hozzájárulást az adatkezeléshez. A 16. életévét betöltött kiskorú Partner önállóan adhat hozzájárulást, jognyilatkozata érvényességéhez törvényes képviselőjének

A rendeléseket színkódok azonosítják. A csíkozott rendelésekre már nincs foglalható szabad időpont. Új időpont foglalásához kattintson egy rendelésre!

 
Nem időpontra ellátás
 
Csak asszisztensi ellátás
 
Egészségügyi szűrés vagy terhesgondozás (csak foglalt időponttal!)
 
Légúti betegség miatti ellátás
 
Időpontos ellátás (csak foglalt időponttal!)
7:00
 
9:00
 
11:00
 
13:00
 
15:00
 
 
2023-10-01 Vasárnap

2023-10-02 HétfőNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-03 KeddNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-04 SzerdaNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-05 CsütörtökNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-06 PéntekNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Egészségügyi szűrés vagy terhesgondozás
10:45 - 11:15 - 2 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:30 - 12:00 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 10:45 - 3 szabad időpont

2023-10-07 Szombat

2023-10-08 Vasárnap

2023-10-09 HétfőNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-10 KeddNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-11 SzerdaNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-12 CsütörtökNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-13 PéntekNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Egészségügyi szűrés vagy terhesgondozás
10:45 - 11:15 - 2 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:30 - 12:00 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 10:45 - 3 szabad időpont

2023-10-14 Szombat

2023-10-15 Vasárnap

2023-10-16 HétfőNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-17 KeddNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-18 SzerdaNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-19 CsütörtökNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-20 PéntekNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Egészségügyi szűrés vagy terhesgondozás
10:45 - 11:15 - 2 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:30 - 12:00 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 10:45 - 3 szabad időpont

2023-10-21 Szombat

2023-10-22 Vasárnap

2023-10-23 Hétfő

2023-10-24 KeddNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-25 SzerdaNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont

2023-10-26 CsütörtökNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:15 - 11:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 11:00 - 4 szabad időpont

2023-10-27 PéntekNem időpontra ellátás
08:00 - 09:30
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 11:30 - 14 szabad időpont
Egészségügyi szűrés vagy terhesgondozás
10:45 - 11:15 - 2 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
11:30 - 12:00 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
09:30 - 10:45 - 3 szabad időpont

2023-10-28 Szombat

2023-10-29 Vasárnap

2023-10-30 HétfőNem időpontra ellátás
12:00 - 13:30
Csak asszisztensi ellátás
12:00 - 15:30 - 14 szabad időpont
Légúti betegség miatti ellátás
15:15 - 15:45 - 2 szabad időpont
Időpontos ellátás
13:30 - 15:00 - 4 szabad időpont