ONLINE magánszakrendelés

Online belgyógyászati szakorvosi tanácsadási lehetőség!

Kedves Páciensek!

A személyes magánszakorvosi vizsgálat mellett lehetőséget biztosítunk online tanácsadásra, esetkonzultációra is, előzetes időpontegyeztetést követően, melynek keretében megbeszéljük a szükséges diagnosztikus, illetve kezelési lehetőségeket, meglévő orvosi leleteket, eredményeket.

JELENTKEZÉS: hamorine.ke@gmail.com, tel: 06306575676

A telemedicinális konzultációról ambulánslap készül, mely feltöltésre kerül az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe (EESZT), mely ügyfélapuról, illetve EgészségAblak applikáció segítségével letölthető, kérésre emailcímre is továbbítjuk.

A konzultáció feltétele a megbeszélt időpont előtt történő telemedicinalis díj alábbi számlaszámra történő átutalása. A közleményben név és a konzultációs szakorvosi díj szövegezés megadása szükséges. A számla kiállítása és továbbítása ezt követően, az egyeztetés során megadott emailcímre történik.

Számlaszám:

Prevent Medical Bt.

70100011-11096056-00000000

MBH Bank Nyrt.

Az időpont lemondása 48 órával az időpont előtt díjmentes, az összeg visszautalásra kerül. A későn lemondott, vagy le nem mondott konzultáció esetén a díj megfizetése a pácienst terheli. A fizetési kötelezettség akkor is fennáll, ha a lemondás váratlan esemény pl. betegség, egyéb fontos ügy, elfelejtés stb. miatt történik. Ez a páciens által vállalt kockázatnak minősül.

A klinikai szituáció függvényében előfordulhat, hogy úgy ítéljük meg, hogy a páciens érdekében szakmai okokból személyes orvos-beteg vizsgálat szükségességét javasoljuk a teljeskörű, megalapozott szakorvosi vélemény kiadásához, azonban ezen tény a konzultációs díjazást nem érinti.  Felhívjuk a figyelmet, hogy a telemedicinalis-online tájékoztatás, tanácsadás lehetőségei korlátozottak, sürgősségi ellátást nem helyettesít, lehetséges olyan szakmai indok, vagy körülmény, amely a szakorvosi véleményezést csak részben, vagy nem teszi lehetővé. A páciens a vizsgálatra való jelentkezésével a fentieket elfogadja.